Prednosti e-učenja angleščine

Tudi vi sodite v skupino ljudi, ki obožujejo jezike in bi se radi naučili angleščine, a za to preprosto ne najdejo časa? Se bojite, da bi plačali jezikovni tečaj, pa se učnih ur preprosto ne bi mogli udeležiti? Odlična rešitev je e-učenje angleščine. E-tečaj angleščine si namreč lahko prilagodite po svojih potrebah.

ucenje_anglescine

E-tečaj angleščine ima za cilj izboljšanje vašega pogovora v angleščini.

Čas – nikoli ga ni dovolj

Današnji hiter tempo življenja nam velikokrat onemogoči, da bi se lahko posvetili tistim stvarem, ki jih v življenju res radi počnemo. Pomanjkanje časa je pogost izgovor, da se ne začnemo učiti novega jezika. Pa čeprav vemo, da bi nam lahko prišel še kako prav.

E-učenje je v takšnih primerih izvrstna izbira. Uporabnikom namreč omogoča, da se učijo kadarkoli in kjerkoli, pa naj bo to podnevi, ponoči, doma ali na avtobusu.

To pomeni, da lahko čas učenja prilagajajo svojemu urniku in obveznostim. Nič jih ne zavezuje k temu, da bi morali jezikovni tečaj obiskovati na točno določene dneve ob isti uri. Pri tem pa po možnosti na poti do kraja poučevanja stati v zastojih na cestah ali se prerivati na avtobusih.

Brez nerodnih situacij

E-tečaj angleščine ima poleg časovne prilagodljivosti še ogromno drugih prednosti.

  • Uporabniki lahko po vsebinah brskajo v svojem tempu in se tako zahtevnejši snovi podrobneje posvetijo, enostavnejše dele pa hitro predelajo.
  • Izbirajo lahko teme, ki se jim zdijo bolj zanimive ali jim koristijo pri delu, in jih utrjujejo tako dolgo, kot se jim zdi potrebno.
  • Dobra stran e-učenja je tudi, da bolj zadržanim tečajnikom ni treba skrbeti, da bi se jim kdo smejal, če se pred ostalimi tečajniki znajdejo v nerodni jezikovni situaciji ali naredijo napako.

Kako pa se jezik naučim govoriti?

Čeprav pri e-učenju učitelj ni fizično navzoč, to ne pomeni, da uporabniki pri takšnem načinu učenja zanemarjajo govorjeni jezik. Prav nasprotno, e-tečaji uporabnikom omogočajo treniranje vseh štirih spretnosti, ki so za obvladovanje jezika bistvene: govorjenje, poslušanje, pisanje in branje, seveda ob pridobivanju besedišča in slovničnega znanja.

Odličen sistem za prepoznavanje govora

E-tečaji Rosetta Stone, ki jih ponujamo v Linguli, imajo vgrajen sistem za prepoznavanje govora, s katerim lahko tečajniki vadijo govorjenje in pilijo svojo izgovarjavo, s čimer povečajo svojo samozavest, ki jim pri pogovorih s tujci pride še kako prav.

Najsodobnejši tečaj angleščine

Če vam je e-tečaj angleščine všeč ali pa bi želeli izvedeti več o tem načinu pridobivanja znanja, smo vam v Linguli vedno na voljo za vprašanja. Ponujamo vam tako začetne kot nadaljevalne jezikovne tečaje. Ste pripravljeni na nov izziv?

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.