Stari rek vaja dela mojstra še kako drži. Za odlično znanje angleščine vsekakor ni dovolj le obiskovanje primernega jezikovnega tečaja. Jezik je mišica, ki potrebuje nenehno vajo!  Vaje iz angleščine lahko rešujete tudi v Virtualni Linguli. Prilagojene so različnim ravnem znanja, za dostop je potrebna brezplačna prijava.

Za mojstrsko znanje angleščine

Veliko lahko storite sami z reševanjem interaktivnih vaj iz angleščine – kar nekaj smo jih zbrali na tej spletni strani.  Slovnične vaje vam bodo v odlično pomoč pri osvežitvi vašega znanja, preberete pa si lahko tudi o najpogostejših napakah v angleščini.

odprt slovarPoslovnežem so namenjene vaje iz poslovne angleščine. Praktične vaje dopolnjujejo zanimivi članki z nasveti za učenje angleškega jezika. In če vam kdaj ne bo šlo, nikar ne odnehajte, saj veste, nihče ne pade učen z neba!

Svetovalni pogovor

Če ste v dvomu  glede svojega znanja, se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor, na katerem vam svetujemo, kako izboljšati vaše znanje angleščine in kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši. Da boste angleščino usvajali hitro in učinkovito, bodo poskrbeli odlični Lingulini učitelji, ki vam na tečaju ne pustijo spati, za dodatni trening pa smo pripravili kar nekaj vaj za angleščino.

Angleščinaon-line testi

Preverite svoje znanje splošnega jezika, poslovne angleščine, finančne, računovodske ali trženjske angleščine …

Angleščina –  vaje slovnica, splošni jezik

Povezave do spletnih strani, kjer lahko osvežite znanje besedišča v angleščini, vadite pogovore, prevetrite znanje slovnice, rešujte teste, vadite slušno razumevanje …

Angleščina vaje – poslovni jezik 

Povezave do spletnih strani, kjer razširite Business English Vocabulary, rešujete teste iz poslovne angleščine, berete zanimive članke, vadite slušno razumevanje v najpogostejših poslovnih situacijah …

Najpogostejše napake v angleščini

Preberite napake, ki jih delamo pri uporabi Present Perfect, like in asbeside in besides

Angleščina – slovarji

Pokukajte v različne enojezične angleške slovarje: Merriam Webster, Thesaurus, Dictionary Link … Če občasno (na primer vsaj enkrat na teden) pogledate v slovar ter razjasnite pomen in uporabo ene besede, boste naredili velik za vaše znanje angleščine.

Leave a Reply