Začetni tečaj angleščine

Začetni tečaj angleščine je namenjen popolnim začetnikom, ki se jezika še niste učili, in vsem tistim, ki ste se z angleščino nazadnje srečali v šolskih klopeh že pred toliko časa, da ste že skoraj vse pozabili.

Teme na začetnem tečaju angleščine so praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju. Poudarek je na pogovoru, zato bodo slovnične vaje počakale za domačo nalogo, pri pouku pa boste govorili, govorili, govorili. Tudi slovnico in besedišče boste usvajali skozi pogovor, saj se jezika najhitreje naučimo, če ga uporabimo v smiselnem kontekstu.

Kaj boste po začetnem tečaju angleščine znali

Na začetnem tečaju angleščine boste spoznali osnove angleščine, s katerimi se boste lahko sporazumevali  v enostavnih vsakdanjih situacijah. Po opravljenem začetnem tečaju angleščine se boste na potovanju že lahko pogovorili z receptorjem v hotelu, naročili v restavraciji, vprašali za smer, nakupovali …

Kdaj se lahko udeležite začetnega tečaja angleščine

  • jesenski semester začnemo oktobra, spomladanskega marca
  • poleti potekajo intenzivni začetni tečaji
  • individualni tečaj začetne angleščine pa lahko začnete kadarkoli, v terminu, ki ustreza vam

Za začetni tečaj angleščine lahko izkoristite 8 % popusta. Popust velja tudi ob plačilu v štirih obrokih.

Kdo poučuje na začetnih tečajih angleščine

Lingulini tečajniki najbolj pohvalijo naše izkušene predavateljice, ker znajo motivirati tečajnike in pripravijo učinkovit pouk. V Linguli so učne ure delovne, a hkrati zabavne.

Brezplačne predstavitvene ure

Obiščite naše brezplačne predstavitvene ure začetne angleščine in se sami prepričajte, kako poteka začetni tečaj angleščine. V septembru in februarju vas vabimo na dve brezplačni uri začetne angleščine, kjer se boste v skupini naučili nekaj osnov jezika. Z učiteljem se lahko pogovorite o poteku pouka, programu tečaja oziroma vprašate, karkoli vas zanima v zvezi z učenjem angleščine.

Svetovanje ‒ kateri tečaj angleščine bi bil najprimernejši za vas

Če niste prepričani, da je začetni tečaj angleščine res primeren za vas, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačno svetovanje: pogovorili se boste s profesorico angleščine. Tako vam bomo najlažje svetovali o najustreznejšem načinu učenja angleščine.