Kateri tečaj angleščine izbrati

Razmišljate o tečaju angleščine? Bi radi izboljšali svoje znanje  in si želite tečaja, na katerem vam bo učenje v izziv in sprostitev, vaš pogovor v angleščini pa bo vedno bolj sproščen?

Z Lingulinimi učinkovitimi tečaji angleščine so tečajniki samozavestnejši. Premagajo občutek zadrege in nelagodja, ki nas sicer pogosto spremlja, ko je treba govoriti v angleščini.

Ponudbe tečajev angleščine je veliko, zato izberite jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro učiteljsko ekipo, ki vas res zna motivirati. Ni dovolj, da je dober le en učitelj,  pomembno je, da vam šola zagotavlja učinkovit sistem poučevanja.

skupinsko učenje jezikaNajvečja prednost jezikovnega tečaja v Linguli je prav odlična ekipa učiteljev in način poučevanja, ki vodi do uspeha: učenje jezika brez prevajanja, poudarek na pogovoru, prek katerega na enostaven in jasen način razložimo tudi slovnico.

Za vse, ki vas zanima učenje angleščine smo pripravili nekaj člankov o različnih tečajih angleščine: začetni, konverzacija, priprava na maturo, inštrukcije, o nasvetih za učenje angleščine in lažje telefoniranje, o učiteljih in učenju angleščine s pomočjo pravljic in zgodb

Za vpis na tečaj angleščine pa vam svetujemo brezplačen svetovalni pogovor v Linguli, da se vidi, kateri tečaj bi bil najprimernejši za vas. Prijava na svetovalni pogovor.

Začetni tečaj angleščine

Teme na začetnem tečaju angleščine so praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju. Poudarek je na pogovoru. Preberite več.

 

Tečaj konverzacije

Tečaj konverzacije je rešitev za vse, ki imate dobro osnovno znanje jezika (na ravni B1) in ga želite uporabiti v praksi. Preberite več.

 

Tečaji poslovne angleščine

Na tečaju poslovne angleščine se ne boste naučili le poslovnega besedišča, temveč boste tudi zbrusili svoje spretnosti diplomatskega jezika in spoznali zanimivosti poslovnega sveta. Preberite več.

 

Splošna matura iz angleščine

Nisi prepričan, na kateri stopnji bi opravljal maturo iz angleščine? Morda ti bo pomagal pogovor s tvojim predavateljem angleščine. Preberite več.

 

Inštrukcije angleščine

Na urah naj bo poudarek na stvareh, ki jih sam ne moreš delati: ustnih dril vajah, kratki, logični razlagi, vaje na listih rešuješ na uri le ustno, pisno pa doma. Preberite več.

 

Učenje angleščine na pravljičnih uricah

Nisi prepričan, na kateri stopnji bi opravljal maturo iz angleščine? Morda ti bo pomagal pogovor s tvojim predavateljem angleščine. Preberite več.

 

Prednosti e-učenja angleščine

Uporabniki lahko izbirajo, ki se jim zdijo bolj zanimive ali jim koristijo pri delu, in jih utrjujejo tako dolgo, kot se jim zdi potrebno. Preberite več.

Kako premagati strah pred telefoniranjem v angleščini?

Priskrbite si seznam fraz za telefoniranje. Odličen in v nadvse priročni obliki je ta, ki smo ga pripravili v Linguli. Kako do njega? Preberite več.

 

Kako razmišljati v angleščini?

Predvajajte si pesmi, poslušajte avdio knjige, poglejte film brez podnapisov in se osredotočite na razumevanje. Če je le mogoče, ob naslednjem poslušanju slišano ponovite. Preberite več.

 

Napotki za lažje učenje angleščine

Pri učenju angleščine uporabite domišljijo in besedo povezujte s sliko. Če si težko zapomnite besede v angleščini, ustvarite zabavne asociacije. Preberite več.

 

Pozabite na klasično učenje slovnice!

Jezik se najlaže in najhitreje naučite prek pogovora in prav vsako slovnično strukturo se da naučiti po tej poti. Preberite več.

 

Slovnica ni najpomembnejša!

Pogosto se srečujemo s tečajniki, ki poznajo slovnična pravila in znajo na pamet vse oblike za pretekli čas, a ko jih prosimo, da opišejo na primer včerajšnji dan, pripovedujejo v sedanjiku. Preberite več.

 

Učenje angleščine – 5 zlatih pravil

Vaje delajte na glas. Stavek vizualizirajte, to pomeni, da si zamislite situacijo, o kateri govorite, oziroma stavek, v katerega vstavljate besede. Preberite več.

 

Učenje angleščine s pomočjo pravljic in zgodb

Preberite si 5 razlogov, zakaj je učenje angleščine s pomočjo pravljic in zgodb učinkovitejše. Preberite več.

 

Učenje besedišča

Učenje besed na pamet in s prevajanjem ne bo obrodilo sadov, zato si preberite nekaj nasvetov za učinkovitejše in bolj zanimivo spoznavanje in usvajanje novih besed ter besednih zvez. Preberite več.

 

Zmote o učenju angleščine

Mnogo ljudi misli, da niso nadarjeni za učenje jezikov. To prepričanje običajno izvira iz negativne izkušnje učenja tujega jezika: učenje lekcij na pamet, »guljenje« slovnice, reševanje slovničnih vaj pri pouku, učenje pravil …  Preberite več.

Leave a Reply