angleščina za otrokeRazlogov za zgodnje učenje angleščine je veliko. Otroci so namreč v teh letih kot “spužvice” in hitro srkajo nove besede, intonacijo in zvoke, zato pridobijo boljši posluh za tuji jezik in boljšo izgovarjavo. Učenje jezika stimulira tudi splošno inteligenco, ob učenju spoznavajo nove kulture in razvijajo strpnost. Otroci so ob učenju  za razliko od odraslih bolj sproščeni in se ne bojijo, da bi storili napako, zato veliko hitreje spregovorijo v tujem jeziku.

Učinkovit sistem poučevanja

Učenje angleščine za otroke je v Linguli povezana s prijetnimi aktivnostmi, prek katerih se otroci angleško učijo na zabaven, sproščen in strokoven način.

Učiteljice ustvarijo sproščeno vzdušje in z raznolikimi zabavnimi aktivnostmi motivirajo in navdušijo otroke. Ure angleščine v Linguli so vedno zanimive in pestre, saj učenje angleščine povežemo z izkušnjami iz vsakdanjega življenja in sveta domišljije, kar vzbudi pri otrocih pozitivne in prijetne občutke. Najsodobnejša tehnologija omogoča interaktivno učenje, s katerim aktiviramo vsa otroška čutila. Učenje angleščine je zato še prijetnejše, otrokom pa omogoča hitrejši napredek.

Na različnih ravneh in za različne starosti

Učenje angleščine za otroke poteka na različnih ravneh, odvisno od starosti otroka, znanja jezika in želene oblike učenja – na voljo so celoletni tečaji, jezikovne poletne počitnice, individualno učenje …

Angleščina za predšolske otroke poteka prek pesmic, iger, gibanja in ustvarjanja, osnovnošolci pa se angleško učijo s pomočjo zanimivih zgodb, videov, stripov, prek pogovora in z zabavnimi interaktivnimi vajami, ki vedno navdušijo.

Učenje angleščine za otroke – kateri tečaj izbrati?

Učenje angleščine za otroke poteka v majhnih skupinah od 6 do 8 otrok, kar omogoča veliko priložnosti za pogovor, dodatne vaje, projekte in predstavitve. Otroci se angleško učijo v konkretnih situacijah, svoje znanje pa poglobljajo z igranjem vlog.

Kdaj potekajo tečaji?

Celoletni tečaji angleščine za otroke od 2,5 do 3, 5 let potekajo enkrat na teden po 60 minut, za 4 do 6-letnike pa po 75 oziroma 90 minut.

Tudi angleščina za osnovnošolce poteka enkrat na teden po 75 oziroma 90 minut.

Učenje angleščine se začenja oktobra in zaključi junija. V skupine se lahko otroci vključijo tudi med šolskim letom.

Tečaji se zaključijo s simpatičnim nastopom vseh skupin v SiTi Teatru.

Sorojenci lahko tečaj obiskujejo hkrati

Vesela novica za starše – vaši sorojenci bodo lahko tečaj obiskovali hkrati! Istočasno namreč poteka učenje angleščine za otroke v različnih starostnih skupinam, zato ne boste izgubljali časa z logistiko, čakanjem in prevozi. Največ tečajev poteka ob četrtkih in petkih.

Brezplačne predstavitvene ure

Če pa bi radi preverili, kako otrokom ustreza Lingulina metoda poučevanja, jih pripeljite na brezplačne predstavitvene ure junija, avgusta in septembra.

Učenje angleščine – nasveti

Pripravili smo nekaj člankov o tem, kako poteka učenje angleščine za otroke, kako lahko otroke učite tudi sami doma, kako se otroci angleško lahko učijo prek pesmic in pravljic …

Leave a Reply