angleščina - vajeS pomočjo strani Angleščina – vaje za besedišče in osvežitev znanja o najpogostejših slovničnih poglavjih lahko korak za korakom sami izboljšujete svoje znanje angleščine. Seveda pa ne gre brez najpomembnejšega – to je pogovor v angleščini, raba jezika. Če za pogovor ni priložnosti, vam ne preostane drugega kot da svojo jezikovno kondicijo obdržite z občasnimi jezikovnimi tečaji.

Kdaj na tečaj poslovnega jezika?

Občasen tečaj tujega jezika vam najbolj koristi tedaj, ko je vaše znanje dobro, ko ste dosegli nivo B2. Dokler pa ne dosežete znanja na tem nivoju, pa vam bolj priporočamo čimbolj “strnjeno” učenje brez prekinitev – tako je učinek največji. Zato med posameznimi tečaji na začetnih stopnjah delajte čimmanj premorov. Tako boste svoje znanje dobro utrdili brez večjih “padcev”, ki jih povzroči na primer daljši premor (brez stika s tujim jezikom) po začetnem tečaju.

Angleščina – vaje nudi vrsto razlag in vaj za različna področja poslovne angleščine. Še več vaj najdete v Virtualni Linguli, spletni strani z interaktivnimi vajami, namenjeni Lingulinim tečajnikom. Del vaj je dostopen vsem obiskovalcem – za dostop je potrebna le brezplačna prijava.

Bi radi izpopolnili svojo poslovno angleščino?

Izberite področje, ki ga najbolj potrebujete: telefonske pogovore v angleščini, pogajanja, poslovne predstavitve, vodenje sestankov …

Angleščina – vaje za poslovni jezik

Telephoning / Telefoniranje v angleščini

Meetings / Poslovna srečanja v angleščini

Presentations / Poslovne predstavitve v angleščini

Negotiations / Pogajanja v angleščini

Phrasal Verbs / Frazni glagoli v angleščini

Najbolj pogosti frazni glagoli v poslovni angleščini: vaja 1, vaja 2, vaja 3, vaja 4, vaja 5

Business Vocabulary / Poslovno besedišče

Leave a Reply