skupinsko učenje jezikaBi radi izboljšali svoje znanje jezika in iščete tečaj angleščine, na katerem vam bo učenje v izziv in sprostitev, vaš pogovor v angleščini pa bo vedno bolj sproščen in samozavesten? Pripravili smo nekaj nasvetov, kako izbrati pravi tečaj angleščine glede na svoje želje in cilje, kako premagati strah pred govorjenjem v angleščini, kako razmišljati v angleščini in zakaj je pomembno je, da izberete tečaj, na katerem bo v ospredju pogovor in ne le slovnica.

Tečaj angleščine – naj bo vaš čas dobro izkoriščen 

Ponudbe za tečaj angleščine je veliko, zato izberite jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro učiteljsko ekipo, ki vas res zna motivirati. Lingulini izkušeni učitelji so zagnani in strokovni ter pripravijo intenziven pouk, predvsem pa znajo spodbujati, zato kmalu tudi sami opazimo, da vloženi trud prinaša dober rezultat.

Premagajte zadrego in spregovorite sproščeno

Z Lingulino edinstveno metodo poučevanja tečajniki premagajo občutek nelagodja, ki nas sicer pogosto spremlja, ko je treba govoriti v angleščini. Ciljno usmerjeni programi v najkrajšem času omogočijo obvladovanje jezika v konkretnih situacijah, tečajniki pa hitro pridobijo na samozavesti pri uporabi angleščine.

Največja prednost jezikovnega tečaja v Linguli sta prav odlična ekipa učiteljev in način poučevanja, ki vodi do uspeha: učenje jezika brez prevajanja ter poudarek na pogovoru, prek katerega na preprost in jasen način razložimo tudi slovnico.

Kateri tečaj angleščine izbrati?

  • Če se angleško še niste učili ali je bilo to pred mnogimi leti in ste večino pozabili, vam priporočamo začetni tečaj angleščine, na katerem boste usvojili osnove jezika.
  • Za tiste, ki bi svoje osnovno znanje jezika želeli osvežiti in nadgraditi, bo ravno pravšnji tečaj konverzacije. V ospredju sta pogovor in sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah. Tečaj angleščine na višjih ravneh poučujejo naravni govorci angleščine.
  • Angleščina je vse bolj pomembna v poslovnem svetu, saj je napredno znanje zaželeno že v skoraj vseh podjetjih. Če bi radi usvojili ali utrdili besedišče poslovnega jezika, predlagamo tečaj poslovne angleščine, kjer boste izpopolnili spretnosti komuniciranja v poslovnih situacijah.
  • Če vam primanjkuje časa za obiskovanje tečaja v živo in si želite napredovati v lastnem tempu, je za vas primerno e-učenje angleščine. Na voljo so različne možnosti: Samouk za tiste najbolj samostojne ali Trener, ki vključuje tudi jezikovni trening z učiteljem prek Skypa. Ljubiteljem učenja iz udobja domačega stanovanja pa so na voljo tudi tečaji na daljavo.
  • Najmlajši tečajniki se angleško lahko učijo na pravljičnih uricah prek igre, pesmi in pravljic; osnovnošolcem in srednješolcem pa ponujamo tudi inštrukcije angleščine.

Dogovorite se za svetovalni pogovor

Če ste se angleško že učili in bi radi svoje znanje še izpopolnili, se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli . Z učiteljem boste izbrali najustreznejši program in urnik za svoj tečaj angleščine. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Leave a Reply