Angleščina – tečaji poslovnega jezika

Dandanes je že skoraj v vsakem poklicu potrebno znanje angleščine. Za lažjo komunikacijo s tujimi strankami in večjo konkurenčno prednost na trgu je znanje poslovne angleščine postalo nuja. Tečaj angleščine je odlična priložnost, da se spoznate s poslovnim jezikom.

Z osvojenim znanjem boste bolj samozavestno komunicirali v angleščini.

Kaj ponuja tečaj poslovne angleščine?

Prek širokega nabora praktičnih tem iz poslovnega sveta nadgradite svoje poslovno besedišče in izpopolnite svoje spretnosti komuniciranja v poslovnih situacijah v angleščini: predstavitve, sestanki, pogajanja, telefonski pogovori, pisanje e-sporočil …

ucenje_anglescine

Kaj boste znali po tečaju?

Z osvojenim znanjem se boste bolj tekoče sporazumevali in bolj samozavestno komunicirali in nastopali v angleščini.

Na tečaju poslovne angleščine pa se ne boste naučili le poslovnega besedišča, zbrusili boste tudi svoje spretnosti diplomatskega jezika v kočljivih poslovnih situacijah ter spoznali različne kulturne zanimivosti poslovnega sveta.

Komu je tečaj poslovne angleščine namenjen?

Tečaj priporočamo vsem tistim, katerih znanje je že vsaj na stopnji B1 po evropski lestvici in ki se že znajo tekoče pogovarjate v angleščini z manjšimi slovničnimi napakami.

Kako poteka tečaj poslovne angleščine

Tečaj poslovne angleščine poteka enkrat tedensko v skupini 6–8 tečajnikov, skupaj pa obsega 45 šol. ur. Udeležite se lahko popoldanskega ali večernega termina, ki traja 3 šolske ure, ali jutranjega po 2 šolski uri.

Kdo poučuje na tečaju poslovne angleščine?

Izkušeni Lingulini profesorji jezika in izvirni govorci, ki znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Kako zaključite tečaj angleščine?

Tečaj angleščine zaključite z ustnim in pisnim izpitom, ob zaključku pa prejmete potrdilo.

Poskrbeli bomo, da boste na tečaju angleščine v Linguli prek pogovora osvežili svoje znanje in postali samozavesten govorec angleščine.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.