Dandanes je že skoraj v vsakem poklicu potrebno znanje angleščine. Za lažjo komunikacijo s tujimi strankami in večjo konkurenčno prednost na trgu je znanje poslovne angleščine postalo nuja.

Kaj ponuja tečaj poslovne angleščine?

Prek širokega nabora praktičnih tem iz poslovnega sveta nadgradite svoje poslovno besedišče in izpopolnite svoje spretnosti komuniciranja v poslovnih situacijah v angleščini: predstavitve, sestanki, pogajanja, telefonski pogovori, pisanje e-sporočil …

Kaj boste znali po tečaju?

Z osvojenim znanjem se boste bolj tekoče sporazumevali in bolj samozavestno komunicirali in nastopali v angleščini.

Na tečaju poslovne angleščine pa se ne boste naučili le poslovnega besedišča, zbrusili boste tudi svoje spretnosti diplomatskega jezika v kočljivih poslovnih situacijah ter spoznali različne kulturne zanimivosti poslovnega sveta.

Komu je tečaj poslovne angleščine namenjen?

Tečaj priporočamo vsem tistim, katerih znanje je že vsaj na stopnji B1 po evropski lestvici in ki se že znajo tekoče pogovarjate v angleščini z manjšimi slovničnimi napakami.

Kako poteka tečaj poslovne angleščine

  • tečaj poteka enkrat tedensko v skupini 6–8 tečajnikov, skupaj 45 šol. ur
  • popoldne od 16.15 do 18.45, zvečer od 19.00 do 21.30 ali zjutraj od 7.30 do 9.00
  • udeležite se lahko popoldanskega ali večernega termina, ki traja 3 šolske ure, ali jutranjega po 2 šolski uri

Kdo poučuje na tečaju poslovne angleščine?

Izkušeni Lingulini profesorji jezika in izvirni govorci, ki znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Kako zaključite tečaj poslovne angleščine?

  • tečaj zaključite z ustnim in pisnim izpitom
  • ob zaključku prejmete potrdilo

Brezplačen svetovalni pogovor

Če ne veste, kateri tečaj poslovne angleščine bi bil za vas najustreznejši, nas pokličite na 040 544-544 ali nam pišite na info@lingula.si in dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor.