Začetni tečaj angleškega jezika

Tečaj angleščina za začetnike je namenjen popolnim začetnikom, ki se jezika še niste učili. Pa tudi vsem tistim, ki ste se z angleščino nazadnje srečali v šolskih klopeh že pred toliko časa, da ste že skoraj vse pozabili.

V Linguli je tečaj angleščine intenziven, a hkrati zabaven.

Naučite se angleško prek pogovora

Teme na tečaju angleščina za začetnike so praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju. Slovnico in besedišče boste usvajali skozi pogovor, saj se jezika najhitreje naučimo, če ga uporabimo v smiselnem kontekstu. Prav zato bodo slovnične vaje počakale za domačo nalogo, pri pouku pa boste govorili, govorili in še enkrat – govorili.

Kaj boste znali po tečaju angleščina za začetnike?

Na tečaju angleščina za začetnike boste spoznali osnove angleščine, s katerimi se boste lahko sporazumevali  v preprostih vsakdanjih situacijah. Po opravljenem začetnem tečaju angleščine boste na potovanju že znali rezervirati sobo v hotelu, naročiti v restavraciji, vprašati za smer, …

Tečaj angleščine

Napredujte hitreje s pomočjo interaktivnega učenja

Tečaj angleščina za začetnike poteka v prostorih Lingule, v BTC Ljubljana, v 17 sodobnih, prijetnih in tehnološko napredno opremljenih učilnicah. Interaktivne vsebine na zaslonih nudijo mnogo idej za pogovor, sodelovanje, zanimive vaje in videe – jezika se namreč naučimo hitreje s pomočjo dinamičnih vsebin, ki pritegnejo našo pozornost in vključujejo več čutil.

Učitelji – naši največji motivatorji

Lingulini tečajniki najbolj pohvalijo naše izkušene učitelje, ker poleg svoje strokovnosti in čuta za delo z ljudmi prinesejo v razred obilo pozitivne energije, ki tečajnike navduši nad učenjem angleščine. V Linguli so učne ure intenzivne, a hkrati zabavne, učitelj pa je s svojo spodbudo in pozitivnim odnosom vaš velik motivator. Tečaj angleščina za začetnike tako poučujejo naši izkušeni pedagogi, ki znajo prek pogovora in na preprost način razložiti še kako velike slovnične zagate.

Kdaj se tečaja lahko udeležite?

4-mesečni tečaj angleščina za začetnike je organiziran dvakrat letno: jesenski semester začnemo oktobra, spomladanskega pa marca. Poleti potekajo intenzivni poletni tečaji, z individualnim tečajem angleščina za začetnike pa lahko začnete kadarkoli, v terminu, ki ustreza vam. Da bo začetek lažji, začetnikom nudimo 5 % popust (velja tudi ob obročnem plačilu).

Tečaj Ekspres – kako izgleda pouk v Linguli?

Obiščite tečaj Ekspres in se sami prepričajte, kako poteka angleščina za začetnike. Septembra in februarja vas vabimo na dve brezplačni uri začetne angleščine, kjer se boste v skupini naučili nekaj osnov jezika. Z učiteljem se lahko pogovorite o poteku pouka in programu tečaja ter vprašate, karkoli vas zanima v zvezi z učenjem angleščine.

Svetovanje ‒ kateri tečaj angleščine bi bil najprimernejši za vas

Če niste prepričani, da je tečaj angleščina za začetnike res primeren za vas, nas kontaktirajte. Na brezplačnem svetovanju se boste pogovorili s profesorico angleščine, ki vam bo tudi svetovala o najustreznejšem načinu za učenje angleščine.

Imate vprašanja o tečaju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na prevodi@lingula.si.