Aktivne jezikovne počitnice, ki navdušijo

Zakaj aktiven poletni tabor angleščine?

Lingula_ucenje_anglescine_otrociPoletni tabor angleščine v hribih je idealen za otroke, ki si želijo veliko aktivnosti in spoznavanje z naravo. Poleg tega je poleti v hribih hladneje kot ob morju, prijetno je tudi, ko je drugje res zelo vroče.

Aktivne jezikovne počitnice dajo otroku občutek uspeha.

Osnove preživetja navdušijo

Spoznavanje osnov preživetja v naravi navduši še največje zapečkarje. Projekt postavljanja bivaka je velika stvar. Kaj jesti, ko ti v gozdu zmanjka hrane? Tudi to je zanimiva tema, ki otroke pritegne. V nasprotju s pričakovanji jih navdušijo tudi pohodi, še posebej, ker so povezani z zanimivimi pogovori, kvizi in igrami, zaradi česar otroci pozabijo na hojo.

Noč pod milim nebom

Najpogumnejši preživijo noč v bivaku, kar je v gozdu, polnem različnih glasov, čisto posebno doživetje.

Brez motilcev

Otroke za nekaj dni odklopimo od mobilnih telefonov in jih sploh ne pogrešajo, saj se dogaja toliko stvari. Za pogovor s starši in prijatelji imajo zvečer na voljo 30 minut mobilnega telefona.

Povezava z naravo

Nabiranje borovnic, gob in zelišč, grajenje bivaka, noč v gozdu … otroke povežejo z naravo.

Korak k samostojnosti

Aktivne jezikovne počitnice dajo otroku občutek uspeha ter pomagajo graditi samozavest in samospoštovanje, da zmore komunicirati v angleščini, oditi na daljši pohod, speči svoj kruh …

Poletni tabor angleščine: preklop na angleščino

Lingulin jezikovni tabor angleščine je priložnost, da otroci preklopijo na angleščino in se odklopijo od televizije, telefonov in interneta ter dobijo pozitiven odnos do narave.

Imate vprašanja o taboru angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.