Nepozabne jezikovne poletne počitnice

Lingula_ucenje_anglescine_otrociUčenje angleščine za otroke v okviru nepozabnih Lingulinih jezikovnih počitnic je magnet za otroke, ki želijo spregovoriti v tujem jeziku na zabaven in hkrati učinkovit način. Zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih otrokom dajo ideje za sproščen pogovor. Zabavne igre pa spodbujajo njihovo radovednost in zanimanje za nove teme. Učenje angleščine za otroke je zato nadvse privlačno tudi med počitnicami. Otroci se na Linguline jezikovne počitnice vračajo več let zapovrstjo, saj vsako leto dodamo nekaj novega.

V poletnih dneh izkoristimo lepo vreme in se odpravimo v park.

Vsi smo vključeni, vsi znamo enako!

Otroci so v skupine uvrščeni glede na znanje in starost. Le tako lahko namreč skupina ves teden dela v istem ritmu in se otroci sproščeno vključujejo v dejavnosti. Med seboj se lažje povežejo ter izgubijo strah pred govorjenjem v tujem jeziku. Otroci z enakim znanjem tako brez strahu spregovorijo in gradijo samozavest pri izražanju v tujem jeziku. To mnogim pomaga tudi kasneje, ko spet sedejo v šolske klopi.

Majhne skupine

Skupine do osem tečajnikov omogočajo, da se otroci med seboj spoznajo, družijo, povezujejo in skupaj raziskujejo teme, ki jih zanimajo. Zaradi majhnih skupin se tudi učiteljica lahko enako posveti vsakemu posamezniku. Vsak otrok pa lahko pride na vrsto, da spregovori in z drugimi deli svoje zanimanje.

Otroci so podobne starosti in podobnega znanja, zato je delo v majhnih skupinah veliko bolj učinkovito. Osredotočeno je namreč na njihovo stopnjo znanja, kar omogoča slišen napredek pri izražanju.

Učenje angleščine za otroke: zabaven jezikovni program

Program jezikovnega tečaja za otroke zajema 20 ur pouka v angleščini ali nemščini. Prilagojen je znanju in starostni skupini otrok ter poln zanimivih in zabavnih vsebin. Otroci se v sproščenem vzdušju sporazumevajo v tujem jeziku, v skupinah raziskujejo in spoznavajo teme, ki jih zanimajo.

Od zabavnih iger v parku do obiska tržnice

Dopoldanski jezikovni tečaji so vse prej kot klasičen pouk angleščine, saj potekajo zelo razgibano, s številnimi aktivnostmi, tako da otrokom nikoli ni dolgčas. V poletnih dneh izkoristimo lepo vreme in se odpravimo v park. Tam učiteljice organizirajo zanimive igre ali razgibalne vaje v tujem jeziku. Otroci si pripravijo tudi zdravo malico, komunicirajo z izvirnimi govorci ter se odpravijo na tržnico, kjer si sami, kar v tujem jeziku, kupijo najljubše sestavine za pripravo zdravega smoothieja ali sadne solate.

Linguline počitnice so zakon!

Učenje angleščine za otroke na dopoldanskih poletnih jezikovnih tečajih ni le dopoldansko varstvo, ampak odlična popotnica, saj prinaša praktično znanje tujega jezika, nova prijateljstva in izkušnje, ki jih otroci ne bodo pozabili.

Imate vprašanja o učenju angleščine za otroke, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.