Učimo se angleško prek pesmi

Otroci radi pojejo in se prek pesmic naučijo veliko besed in fraz, ki jih ne pozabijo. Dobra zgoščenka z angleškimi pesmicami bo vožnjo v avtu lahko spremenila v sproščeno prepevanje cele družine. Učenje angleščine za otroke je zelo zabavno, če poteka tudi preko poslušanja pesmi.

Otroci radi pojejo in se prek pesmic naučijo veliko besed in fraz, ki jih ne pozabijo. 

Učenje angleščine za otroke prek pesmi

Poslušanje je najboljši način učenja angleščine oziroma jezikov nasploh. Pri pouku otroci ponavljajo stare pesmice in zgodbice, tako da jih znova poslušajo. Stavke zraven glasno ponavljajo, učitelj po skupinah razdeli vloge, ki jih odigrajo.

Priljubljene angleške pesmice

Zbrali smo nekaj priljubljenih angleških pesmic. Običajno se začnejo z mini kvizom ali povezovanjam ključnih besed s slikami, nato otroci poslušajo (in berejo) pesmico, lahko si natisnejo še dodaten list z vajami …

Ne pozabite – v jezikovni tečaj vlagate svoj čas in denar, zato svojo odločitev dobro pretehtajte. Učenje angleščine v Linguli vam pred obiskom tečaja nudi brezplačen umestitveni pogovor, na katerem bomo skupaj izbrali najustreznejši tečaj angleščine za vašega otroka.

Imate vprašanja o učenju angleščine za otroke, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.