Učenje angleščine in potovanja

Lingula_ucenje_anglescine_odrasliUčenje angleščine in potovanja gredo z roko v roki. Ko izbiramo destinacijo, je znanje jezika lahko eden od odločilnih dejavnikov, saj nam med drugim da večjo samozavest in zmanjša strahove, ki nas mučijo pred odhodom v neznano.

Učenje angleščine in potovanja gredo z roko v roki.

Več kot le učenje slovnice

»Če s človekom govoriš v jeziku, ki ga razume, mu bo rečeno šlo v glavo. Če pa z njim govoriš v njegovem jeziku, mu bodo besede segle do srca,« je nekoč dejal Nelson Mandela. Znanje tujega jezika ne omogoča le lažjega sporazumevanja, ampak predvsem ustvarja most med narodi. Učenje angleščine pa ni zgolj učenje slovnice, ampak tudi spoznavanje kulture in navad še pred odhodom v drugo državo.

Raziskovanje, ne zgolj obisk

Z znanjem tujega jezika ste veliko bolj vpeti v novo okolje, saj vas ni strah načeti pogovora z neznancem in postaviti kakega vprašanja. Odprejo se vam vrata v svet številnih pustolovščin, brez katerih bi potovanje mogoče minilo precej dolgočasno. Učenje angleščine vam torej omogoča, da niste le obiskovalec v tuji državi, ampak predvsem raziskovalec.

Učenje angleščine za popotnike v Linguli

Če se v kratkem odpravljate na potovanje in ne bi bili radi prepuščeni nemilosti tuje govorice, vam bo učenje angleščine v Linguli zagotovo prišlo prav. Udeležite se lahko posebnega tečaja za popotnike, na katerem se boste v šestih šolskih urah naučili osnovnega sporazumevanja v tujem jeziku in se tako z lažjim srcem odpravili na pot. Bon voyage!

Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.