Učenje angleščine – instant rešitev?

Briljiranje po tednu dni?

Koliko lažje bi se odločili za obisk jezikovnega tečaja, če bi vam lahko obljubili, da se boste angleščine naučili v nekaj dneh? Učenje angleščine je proces, ki zahteva svoj čas, zato bi vas s čudežnimi  »instant« rešitvami samo naplahtali. Vseeno pa se da v tednu dni narediti marsikaj.

V enem tednu lahko izboljšamo jezikovno samozavest, ni pa mogoče preskočiti več jezikovnih tečajev.

Osnove jezika

V enem tednu se naučite osnov angleščine, če začenjate z »ničle«. Znali boste dovolj za »preživetje« v tuji deželi in pogovor v najpogostejših vsakodnevnih situacijah.

Učinkovita osvežitev in piljenje angleščine

Če jezik deloma že obvladate, lahko v tednu dni učinkovito osvežite ali izpilite svoje znanje na izbranem področju. V tednu dni intenzivnega individualnega treninga lahko učinkovito izboljšate znanje slovnice,  jezikovne sposobnosti za pogovor za službo, poslovno predstavitev …Strnjeno učenje angleščine po 6 ali 8 ur je intenzivno in zahteva najboljše učitelje. Praviloma se vedno zamenjata dva učitelja, z enim ste pri celodnevnem tečaju tudi na kosilu, kjer igra vašega poslovnega partnerja.

Individualno učenje angleščine ali v skupini

Ni pa nujno, da je enotedenski tečaj individualen, hitra osvežitev znanja je mogoča tudi v skupini. Najbolj obiskani kratki specializirani delavnici sta Telefoniranje in pisanje poslovnih dopisov v angleščini ter Razgovor za službo v angleščini ali nemščini

Teden dni v podjetju

Tudi podjetja se odločajo za intenzivne nekajdnevne jezikovne treninge z specifičnih področij (angleščina za prodajnike, poslovne predstavitve …). Za uspeh so najpomembnejši jasno postavljeni cilji, saj je časa malo in ga je škoda izgubljati. Učenje angleščine je v takem primeru skrbno načrtovano, programi pa maksimalno intenzivni.

Da, v tednu dni lahko izboljšamo svojo jezikovno samozavest. Ni pa mogoče v tednu dni preskočiti več jezikovnih tečajev! Učenje angleščine v Linguli je prijetno in sproščeno, slovnico pa vas učimo prek pogovora.

Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.