Tečaj angleščine z učiteljico Majo je tečajnici tako navdušil, da so skupaj odšle v London.

Marjeta, Zdenka in Maja v Londonu

Maja, Marjeta in Zdenka v Londonu

Po šestih mesecih tečaja angleščine v Linguli sta se gospe Zdenka in Marjeta odločili, da svoje na novo pridobljeno znanje preizkusita še v praksi. Odločitev je bila prava – prebili sta led in sproščeno spregovorili. Občutili sta, kako se da vse naučeno uporabiti v pogovoru. Slovenščina je bila strogo prepovedana – od vzleta do pristanka na Brniku je vsa komunikacija potekala v angleščini.

London je čudovito mesto, ki vedno znova očara. Petek je bil namenjen ogledovanju največjih turističnih znamenitosti. Obiskale so Tower Bridge, Big Ben, London Eye, Picadilly Circus, se sprehodile po slavni Oxford Street, zavile v Soho in China Town. Seveda se niso mogle izogniti najbolj znanim veleblagovnicam Harrods, Liberty in Selfridges.

Sobota je bila vsekakor še bolj pisana, saj so obiskale Camden Town. Slikovite prodajalne, okusna hrana, zanimivi ljudje in sončno vreme so se jim za vedno vtisnili v spomin.

Gospa Marjeta:

Izlet v London je bil čudovita izkušnja. Ko govorim angleško, se počutim veliko bolj sproščena.

Gospa Zdenka:

Ves dan smo govorile samo angleško, od naročanja hrane in pijače, pogovora z receptorjem, prodajalci, nakupa vstopnic … Zelo sem uživala. Naslednje leto gremo v Dublin!

Učiteljica Maja:

Marjeta in Zdenka sta v tem kratkem času dobili novo samozavest za govorjenje v tujem jeziku. Njun napredek me je navdušil.

Znanje angleščine bo tudi vaše raziskovanje Londona naredila še prijetnejše. Obiščite tečaj angleščine v jezikovni šoli Lingula, poskrbeli bomo, da boste s komunikacijo v angleškem jeziku očarali tudi domačine.