Učenje angleščine – 5 zlatih pravil

Lingula_ucenje_anglescine_odrasliVčasih težko najdemo motivacijo za učenje angleščine, zato smo za vas pripravili 5 zlatih pravil, s pomočjo katerih bo učenje angleščine zagotovo lažje.

Učenje angleščine naj bo zabavno, ne stresno.

#1 Nikoli se ne učite posameznih besed

Učite se njihove rabe v stavku. Tako usvojite besedišče in pravilno slovnično strukturo.

#2 Ponavljajte vztrajno

Naredite vajo po večkrat, če je treba, tudi dvajsetkrat, ker boste tako avtomatizirali uporabo.

#3 Vaje delajte na glas.

Stavek vizualizirajte, to pomeni, da si zamislite situacijo, o kateri govorite, oziroma stavek, v katerega vstavljate besede. Zamislite si, da nekaj kupujete in potrebujete pomoč prodajalca, da želite z letališča priti do središča mesta, da po telefonu rezervirate sobo. Konkretna situacija kaže tudi konkretno potrebo po jeziku in tako si stavke zapomnite hitreje.

#4 Obkrožite se s tujim jezikom tudi po tečaju

Berite v tujem jeziku, poslušajte čim več rojenih govorcev na radiu, televiziji ali internetu, pišite – na spletu se zagotovo najde kakšen forum, kjer lahko pišete v tujem jeziku,…

#5 Ne mislite samo na slovnico

Slovnico uporabite v govoru in pisno, ker temu jezik služi!

Učenje angleščine: več kot le učenje slovnice

V Linguli vam z ekipo res dobrih predavateljev, preverjenimi programi in učinkovitim načinom jezikovnega treninga zagotavljamo, da boste svoj čas dobro izkoristili. Učenje angleščine v Linguli vam omogoča, da razširite svoje besedišče in izboljšate svoje znanje slovnice.

Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.