Linguline pravljične urice v angleščini

Pravljične urice v angleščini Lingula

Zgodnje učenje tujega jezika se začne enako, kot se otrok uči materinščine – prek igre, pravljic in pesmi. S pravljicami vzbudimo njegovo zanimanje in radovednost, pravljice so njegov svet, zato se otroci na pravljičnih uricah v angleščini počutijo domače in sproščeno.

Na pravljičnih uricah se otroci ne učijo tujega jezika na klasičen način, kot odrasli, ampak gre za »jezikovno kopel«. Predšolski otroci so namreč zelo dojemljivi za slušno podobo jezika, zato je na pravljičnih urah veliko poslušanja. Otroci poslušajo pravljice, pesmice, izštevanke … Angleščina je zabaven del igre ali pravljice in tako pritegnemo otrokovo pozornost in zanimanje.

Linguline pravljične urice v angleščini so namenjene otrokom, starim od štiri do šest let, in združujejo učenje tujega jezika in ustvarjanje.

Pravljične urice potekajo ob petkih popoldne, od 17.00 do 18.30 in ob četrtkih popoldne od 16.40 do 17.40 in od 17.50 do 18.50.

Brezplačne pravljične urice

V septembru in februarju potekajo brezplačne pravljične urice, kjer lahko sami preverite, kako Lingulin način poučevanja ustreza vašemu otroku.

Pravljične urice v francoščini

V Linguli potekajo tudi pravljične urice v francoščini za otroke, stare od 4 do 6 let, ki jih vodi odlična učiteljica Nataša.

Praktično za starše z več otroki

Posebnost tečajev za najmlajše v Linguli je tudi to, da poteka več tečajev hkrati, kar je praktično za starše, ki imajo več otrok in želijo, da tečaje obiskujejo hkrati mlajši in starejši.  Precej  družin tako v Lingulo hkrati vozi dva, tri ali celo štiri otroke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *