Jezikovne počitnice in učenje angleščine

Kako otroku na zanimiv način približati tuji jezik?

Jezikovne počitnice v Linguli so lepa priložnost, da otroku na zanimiv način približate tuji jezik. Znanje tujih jezikov otroka bogati, mu širi obzorja in spodbuja njegovo ustvarjalnost. Včasih pa isti pristop k tujemu jeziku ne deluje enako pri vseh otrocih, zato je pomembno, kako bomo otroku približali tuji jezik, da se ga bo z veseljem učil.

Počitnice so idealen čas, da otroci prebijejo jezikovni led.

Učenje angleščine za otroke je zabavno!

Lingula_ucenje_anglescine_otrociUčenje jezika je lahko zabavno, saj je Lingulina »učilnica« lahko kar kuhinja, tržnica ali narava, ki nam vse ponujajo neskončne možnosti za širjenje besednega zaklada. Otroci so navdušeni, če lahko klasično učilnico občasno zamenjajo za novo okolje, kjer pri učenju uporabijo vsa čutila!

Pozitivna atmosfera in zaupanje

Cilj je, da v razredu ustvarimo pozitivno atmosfero in v otroku vzbudimo zaupanje (positive reinforcement). Otrok, ki nima zaupanja v učitelja ali sošolce, bo veliko težje spregovoril. Normalno je, da otroci česa ne razumejo ali pa si kakšne besede ne zapomnijo. V Linguli pohvalimo trud in ne spravljamo otroka v zadrego. Jezika se ne moremo učiti, ne da bi delali napake.

Počitnice so idealen čas, da otroci prebijejo jezikovni led

Počitnice so čas, ko otroci uživajo brez domačih nalog in drugih šolskih obveznosti. To je idealna priložnost, da na zanimiv način približamo učenje angleščine za otroke. Otroci bodo tuji jezik veliko lažje vzljubili, če jim ga predstavimo v času, ko niso tako obremenjeni z drugimi obveznostmi.

Mega poletne jezikovne počitnice z Lingulo

Jezikovne počitnice v Linguli vam ponujajo možnost, da pokažete, da je učenje angleščine za otroke lahko zelo zanimivo, predvsem pa zabavno. Raznoliki poletni programi so zagotovilo za nepozabno poletje, obarvano s tujimi jeziki.

Imate vprašanja o učenju angleščine za otroke, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.