Linguline pravljične urice v angleščini

Lingula_ucenje_anglescine_otrociZgodnje učenje tujega jezika se začne enako, kot se otrok uči materinščine – prek igre, pravljic in pesmi. Angleščina za otroke je idealna priložnost, saj s pravljicami vzbudimo njegovo zanimanje in radovednost, pravljice so njegov svet, zato se otroci na pravljičnih uricah v angleščini počutijo domače in sproščeno.

Predšolski otroci so zelo dojemljivi za slušno podobo jezika.

Jezikovna kopel za najmlajše

Angleščina za otroke na pravljičnih uricah poteka tako, da se otroci ne učijo tujega jezika na klasičen način, kot odrasli, ampak gre za »jezikovno kopel«, kjer so otroci izpostavljeni angleščini in se jo učijo kot materni jezik. Če česa ne razumejo, si pomagajo s kretnjami, mimiko ali sliko. Vsako učno uro slišijo in uporabljajo osnovna navodila (close the door, stand up, move in circle …), in to so tisti izrazi, ki jih najprej usvojijo. Otroci hitro dobijo občutek, da razumejo, kar jih dodatno motivira za delo. S tem spodbudimo tudi razvoj govora, saj ravno ta navodila otroci hitro začnejo tudi sami uporabljati in izgovarjati.

Pravljice, pesmice, izštevanke

Predšolski otroci so zelo dojemljivi za slušno podobo jezika, zato je na pravljičnih urah veliko poslušanja. Otroci poslušajo pravljice, pesmice, izštevanke … Angleščina za otroke je zabaven del igre ali pravljice in tako pritegnemo otrokovo pozornost in zanimanje.

Angleščina za otroke: preizkusite Lingulin način poučevanja

Linguline pravljične urice v angleščini so namenjene otrokom, starim od štiri do šest let, in združujejo učenje tujega jezika in ustvarjanje. Septembra potekajo brezplačne pravljične urice, kjer lahko sami preverite, kako Lingulin način poučevanja ustreza vašemu otroku.

Praktično za starše z več otroki

Posebnost tečajev za najmlajše v Linguli je tudi to, da poteka več tečajev hkrati, kar je praktično za starše, ki imajo več otrok in želijo, da tečaje obiskujejo hkrati mlajši in starejši. Precej družin tako v Lingulo hkrati vozi dva, tri ali celo štiri otroke. Angleščina za otroke v Linguli vam omogoča, da otrok vzljubi angleščino.

Angleščina za otroke – imate vprašanja, vas zanima več?

Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali.