Trije razlogi za učenje angleščine za otroke

Otroci imajo ogromno energije, željni so znanja, zabave in igre. Skozi igro poteka tako učenje novih spretnosti kot tudi učenje angleščine za otroke.

Učenje angleščine za otroke mora biti spontano in zabavno.

Boljši spomin, lepša izgovorjava, posluh za jezik …

Lingula_ucenje_anglescine_otrociZgodnje učenje angleščine za otroke izboljša njihov spomin, kognitivne in slušne sposobnosti, pripomore pa tudi k razvoju možganske skorje, kar stimulira splošno inteligenco. Otrok pridobi boljši posluh za tuji jezik in sposobnost izgovarjave glasov, ki v materinem jeziku ne obstajajo. Z učenjem tujega jezika pred puberteto razvije lepšo in naravnejšo izgovarjavo. Srečevanje s tujim jezikom pred šestim letom starosti pa omogoča znanje tujega jezika z intonacijo naravnega govorca.

Spontano in zabavno

Kako pristopiti k učenju tujega jezika, ne da bi otroka preveč obremenjevali? Poslušanje pravljic, petje pesmic in igre so zabaven način usvajanja prvih besed in slovničnih struktur. Učenje angleščine za otroke mora biti spontano in zabavno, da je otrok motiviran in aktiven in mu tuji jezik ne pomeni bremena, saj se lahko ob tem pojavi odpor do učenja tujih jezikov.

Spoznavanje kulture

Otroci z učenjem tujega jezika ne spoznavajo le novih besed, fraz in izgovarjave, ampak je to tudi prvi stik s tujo kulturo, pri čemer razvijajo strpnost do različnosti.

Učenje angleščine za otroke: čas je za akcijo

Na brezplačnih predstavitvenih urah tujih jezikov se lahko prepričate, ali vašemu otroku ustreza Lingulin način poučevanja. Odločitev za učenje angleščine za otroke je po predstavitveni uri mnogo lažja.

Imate vprašanja o učenju angleščine za otroke, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.