Iščete kakovosten prevod iz angleščine v slovenščino ali obratno?

prevodKakovost in strokovnost prevoda sta za večino naročnikov izjemno pomembna, saj so posledice napačno prevedenih izvirnikov lahko v najmanjši meri moteče, v skrajni meri, npr. pri sodnih prevodih ali prevodih pogodb, pa celo usodne. Zato vam v Linguli v sodelovanju z izkušenimi prevajalci ponujamo profesionalne in zanesljive prevajalske storitve v različnih jezikovnih kombinacijah: prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino sta le del naše bogate ponudbe.

Strokovni prevodi s strokovnimi prevajalci

Če gre za prevod strokovnih besedil, besedilo prevede prevajalec, ki ima dolgoletne izkušnje s prevajanjem besedil z določenega področja in ga tudi dobro pozna. Naknadno besedilo pregleda še strokovnjak specialist, ki zagotovi, da je uporabljena terminologija res pravilna in ustrezna – naj bo to bančništvo, pravo, finance, medicina ali farmacija.

Katera področja prevajamo?

Najpogosteje pripravljamo prevode z naslednjih področij:

  • prevod pravnih besedil,
  • prevod medicinskih in farmacevtskih besedil,
  • prevod letnih poročil,
  • prevod navodil za uporabo in drugih tehničnih priročnikov,
  • prevod besedil s področja bančništva in zavarovalništva, itd.

Enotna terminologija – ključ do dobrega prevoda

Ob rednem sodelovanju bo vaš prevod pripravila stalna prevajalska ekipa, ki pozna vaše želje in predvsem specifično terminologijo, zato bo besedišče v vaših prevodih skladno in dosledno. Vsa besedila pregledajo tudi lektorji, naravni govorci jezika, da bo vaš prevod zvenel tekoče in naravno.

Zaupen in zanesljiv prevod

Takoj za profesionalno opravljenim prevodom je druga najpogostejša zahteva naročnika prevodov zanesljivost.Prevod mora biti opravljen v dogovorjenem roku, brez izgovorov in zamud, ki lahko naročniku prevoda povzročijo nepotrebno jezo ali škode.

Pokličite ali pišite za dodatne informacije oziroma naročilo prevoda

Za več informacij in naročilo nas pokličite na telefonsko številko 030 650 255 ali pošljite svoje besedilo na prevodi@lingula.si.